"A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek." (Vass Albert)

 

"Minden betegség helytelen gondolattal egyenlő.

Gondolkozzunk helyesen, s egészségessé válunk!" (régi kínai közmondás)

 

Lelkigondozói konzultáció

 

Lelkigondozás szempontjából egészségről akkor beszélhetünk, ha az ember "háromdimenziós" kapcsolati rendszerében nincs sérülés. Vagyis az Istennel (fölfelé), önmagával (befelé), embertársaival és a természettel (kifelé) folytatott párbeszéde (kapcsolata) békés és rendezett. Bármelyik kapcsolata sérül pl. munkahelyi, családi, iskolai, életkori váltás, baleset, betegség, gyász stb. miatt, előbb vagy utóbb maga után vonja a másik két kapcsolati szál problémáját is. 

A lelkigondozás az ember testi-lelki egészségét szolgáló holisztikus módszer, az élet "nagy" kérdéseiről folytatott beszélgetés. Hit-, értékrendi- vagy kapcsolati válsághelyzetben segít felismerni belső erőforrásainkat, hogy minél előbb helyreálljon Istennel, önmagunkkal és másokkal való kapcsolatunk és megtaláljuk életutunkon a továbbhaladás lehetőségét.

"Ahogy az ember gondolkodik, olyanná válik." (Példabeszédek 23,7) 

 

A konzultáció mindenki számára nyitott a vallási hovatartozás tiszteletben tartása mellett.

Időtartama: 30 perc

Személyes, telefonos vagy videós messengeres konzultációra is van lehetőség.

"Isten adta nekünk az endorfinrendszert, hogy a fizikai és lelki gyógyulásunkat serkentse hit által." (Dr. Agatha Tharsh)

Időpontfoglalás minden esetben szükséges!

Foglaljon időpontot most! http://www.naturalrelax.hu/index.php/idopont

Telefonon: +36 20 255 40 96

 

Tájékoztatom, hogy az 1997. évi CLIV. törvény (egészségügyi törvény) értelmében Magyarországon pszichiátriai diagnózis felállítására kizárólag pszichiáter szakorvos, pszichoterápia végzésére klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta jogosult. Az általam végzett tevékenység nem minősül ilyen tevékenységnek és nem helyettesíti a pszichiátriai diagnózist, a pszichoterápiát, a pszichológusi tevékenységi kört. Magyarországon a betegségek diagnosztizálása, illetve gyógyítása orvosi kompetencia. Egészségügyi vizsgálat, diagnózis, kezelés tekintetében, amennyiben ez szükséges, javaslom háziorvosa, illetve szakorvos felkeresését!