Lelkigondozói konzultáció

Önismeretet és istenismeretet segítő beszélgetés a Biblia tükrében

 

Mikor válassza?

  • Házasságkötés előtt
  • Párkapcsolati, gyermeknevelési elakadásokban
  • Gyászfolyamatok, veszteségek feldolgozásában
  • Betegségek megelőzéséhez 
  • Életmód-váltáshoz, ha elege van a "mókuskerékből"

 

Kinek tud segíteni?

Annak,

  • aki értelemmel keresi Istent és az ő országát és igazságát (Máté 6,3),
  • aki felismerte, hogy itt a Föld nevű bolygón, a természet csodálatos alkotásain kívül Istennek nyoma  sincs (Jeremiás31,31-36), (János6,45), (Máté6,9), (Lukács11,9-13), (János12,31-36), (János14,30), (János16,11)
  • aki felismerte és megértette, hogy minden ember ingyen kegyelemre és megváltásra szorul (Máté5,3-12), (Máté6,22-24) (Márk 12,24)
  • aki tudatosan a megszentelődés útját járja és megosztaná tapasztalatait (Példabeszédek3,5),(Máté 5,48), (János17,16-26), (Róma7,14-25)

 

"Mert nem az én gondolataim a ti gondolataitok, és nem a ti útjaitok az én útjaim, így szól az Úr! Mert amint magasabbak az egek a földnél, akképpen magasabbak az én útjaim útjaitoknál, és gondolataim gondolataitoknál! Mert mint leszáll az eső és a hó az égből, és oda vissza nem tér, hanem megöntözi a földet, és termővé, gyümölcsözővé teszi azt, és magot ad a magvetőnek és kenyeret az éhezőnek: Így lesz az én beszédem, amely számból kimegy, nem tér hozzám üresen, hanem megcselekszi, amit akarok, és szerencsés lesz ott, ahová küldtem" (Ézsaiás 55, 8-11)

 

Időtartama: 1 óra

Személyes, telefonos vagy videós messengeres konzultációra is van lehetőség.

 

Időpontfoglalás minden esetben szükséges!

Foglaljon időpontot most! http://www.naturalrelax.hu/index.php/idopont

Telefonon: +36 20 255 40 96

 

Tájékoztatom, hogy az 1997. évi CLIV. törvény (egészségügyi törvény) értelmében Magyarországon pszichiátriai diagnózis felállítására kizárólag pszichiáter szakorvos, pszichoterápia végzésére klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta jogosult. Az általam végzett tevékenység nem minősül ilyen tevékenységnek és nem helyettesíti a pszichiátriai diagnózist, a pszichoterápiát, a pszichológusi tevékenységi kört. Magyarországon a betegségek diagnosztizálása, illetve gyógyítása orvosi kompetencia. Egészségügyi vizsgálat, diagnózis, kezelés tekintetében, amennyiben ez szükséges, javaslom háziorvosa, illetve szakorvos felkeresését!