Carboxi terápia

 Az oxigén a bőr egészséges működésének alapvető összetevője, javítja a celluláris anyagcserét, megelőzi a gyulladásos folyamatokat és folyamatosan szövetregenerációt vált ki. 

 

Ahogy öregszünk a bőr oxigén- és tápanyagszintje folyamatosan csökken. Az oxigénhiány a sejtek energiahiányához vezet. Ennek következtében a sejtek öregedési folyamata felgyorsul, keringési rendellenességek jönnek létre, a bőr elveszíti rugalmasságát, tömörségét, fénytelen, fáradt, szürkés, foltos és megereszkedett lesz.

De hogyan lehet a bőrt feltölteni oxigénnel?

A svéd ClinicCare kifejlesztett egy olyan természetes rendszert (gél+maszk), amely a testünk saját erőforrásait használja fel. A rendszer fő komponenese a szén-dioxid, amely képes behatolni a bőrbe és megnöveli a sejtek oxigén ellátását. A sejtekhez az oxigént az erekben lévő vörösvértestek hemoglobinja szállítja a tüdőből. Amikor nő a bőrben a szén-dioxid szint, a hemoglobin ezt érzékeli és több oxigént ad le.

A Carboxi terápia hatékony és gyors megoldást nyújt, bőrtípustól és kortól függően a kezelés azonnal vagy másnaptól látható: az arcbőr kisimul, megtelik élettel, az apró ráncok eltűnnek, a mélyebbek méséklődnek, a gyulladásos folyamatok csökkennek, a bőrszövet oxigenizációja miatt üdébb, frissebb, fiatalabb az összkép. 

A kezelés minden korosztálynak hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlott, nem okoz semmiféle allergiát, még a legérzékenyebb bőrön is biztonsággal használható:

  • A sápadt, színtelen bőr felfrissítésére.
  • A problémás, szeborreás bőr kezelésére és tünetek enyhítésére.
  • Rosaceára.
  • Bőrfeszesítésre, ráncok és finom vonalak csökkentésére.
  • A szem körüli sötét karikákra halványítására.
  • Az öregségi foltok halványításra. 
  • Az invazív kezelések utáni bőrirritáció csökkentésére, illetve regeneráció felgyorsítására.