Carboxi terápia Zepter bioptron fény- és színterápiával

bőrmegújító kezelés 

 

 

 

Carboxy-terápia hatásmechanizmusa


Ahogy öregszünk, bőrünk tápanyag- és oxigénszintje jelentősen csökken. Mivel az oxigén a bőr egészséges működésének alapvető eleme, hiányában csökken az ATP szintézis a mitokondriumokban, amely a sejtek energiahiányához vezet. Ezáltal a bőrsejtek öregedési folyamata felgyorsul, keringési rendellenességek jönnek létre, és a bőr elveszíti rugalmasságát, tömörségét, tompa, fáradt és megereszkedett lesz. A megoldás a bőr feltöltése oxigénnel.

A Carboxy terápia noninvazív módon és mellékhatások nélkül, egy speciális géllel és maszkkal az arcbőr szöveteiben szén-dioxidot generál, melynek ellensúlyozására a szervezet friss oxigént szállít a tüdőből az arcbőrbe. Hatására fokozódik a vérkeringés, a nyirokáramlás, ami elősegíti az ATP szintézist, aktiválja a fibroblasztok kollagén termelését, erősíti az érfalakat és csökkenti a gyulladásos folyamatokat.  Az arcbőr természetes módon megújul és megtelik élettel.

A kezelés minden korosztálynak mellékhatások nélkül ajánlott. Nem okoz semmiféle allergiát, még a legérzékenyebb bőrön is biztonsággal használható. Nincs tűszúrás, nincs fájdalom! A bőr állapotától függően a várt eredmény a kezelés után azonnal, vagy másnaptól látható és érezhető.

 

 

Zepter Bioptron fény- és színterápia hatásmechanizmusa

Kiegészítő terápia, természetes módon felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Mindenki számára ajánlott, nem lehet túladagolni és nincs ismert mellékhatása.