Fogyasztó Cellulit masszázs

Mi a cellulit?

A kötőszövet (a bőr alatti zsírszövet) ödémája, melynek oka a sejtekben felhalmozódott sok toxikus anyag. Önmagában sem a fogyókúrára, sem a vízhajtóra nem reagál. Jellemző tünete a bőr alatt megjelenő dudoros, hepehupás réteg, amely komoly esztétikai problémát jelent. Fokozatosan alakul ki. Hátterében leggyakrabban a nyirokrendszer elégtelen működése áll, de okozhatják öröklött tényezők, a mozgáshiány, a helytelen táplálkozás, a nem megfelelő folyadékfogyasztás.

A masszázs menete:

 1. Problémás terület  (has vagy combok vagy fenék vagy karok vagy hát) leradírozása a pórusok megnyitásához.
 2. Speciális kézi és köpölyös masszázstechnikákkal, olajokkal kezeljük a területet.
 3. Professzionális narancsbőr elleni gélpakolás + testtekercselés az adott területen
 4. 30 perc relax takaró alatt vagy Mély-meleg infraterápiás hőpaplanban
 5. 30 perc Ingeráramos izomstimuláció (EMS)

 

A Cellulit masszázst személyre szabottan, a kontraindikációk figyelembe vételével alkalmazzuk az alábbi technológiákkal együtt:

 

MÉLY-MELEG INFRATERÁPIA

A hőpaplanban az infravörös fényforrások által kibocsájtott fényhullámhossz mélyen a testbe (akár 4-6 cm-re is) hatolva fejti ki fogyasztó, méregtelenítő, sejtregeneráló hatását. Nagy előnye, hogy szinte nincs is levegő benne, ezért a hagyományos forró levegős szauna által kiváltott verejtékezés két-háromszorosát képes elérni, lényegesen alacsonyabb hőmérsékleten, vagyis 43 -54 °C-on, a forró levegős szaunában fennálló 82 -113 °C-kal szemben. 30 perces használata 600 kalória veszteséget jelent és tartós használatára könnyebben és gyorsabban beindul a fogyás.

Hatására: 

 • Az izmok ellazulnak, az erek kitágulnak így fokozódik a sejtek tápanyag és oxigén ellátása. 
 • A nem kívánatos zsírdepók mobilizálódnak, fokozódik a lebomlott salakanyagok elszállítása ezzel segítve a cellulit leépülését
 • Fokozza a szervezet betegségekkel szembeni ellenállóképességét.

 Kezelést kizáró okok:  szívritmus-szabályozó, pace maker, szív bármely betegsége, kezeletlen magas vérnyomás, idegrendszeri betegségek, láz, gyulladásos állapotok, vérzéssel járó sérülés, várandósság, menzesz, rossz fizikai állóképesség, tumor, hőérzészavar

 

INGERÁRAMOS IZOMSTIMULÁCIÓ (EMS)

A bio-stimulációs elven működő készülék a bioelektronikának és az évezredes hagyományokra visszanyúló kínai gyógyászatnak, az akupunktúrának esszenciáját ötvözi, a szövetek mélyén fejtve ki hatását. Az EMS módszer egy német mérnöki csoport odaadó és kitartó munkájának az eredménye. Az általuk kifejlesztett technológiának köszönhetően az élsportolók és az űrhajósok mellett már az átlag ember is élhet ezzel az innovatív technológia nyújtotta lehetőséggel. A gép bizonyítottan alkalmas rehabilitációs megelőző kezelésre, izomcsoportok tonizálására, edzésre és karbantartásra és alakformáló kezelésre. Kiváló módszer szülés után a szövetek helyreállítására, petyhüdt bőr, kar kezelésére.

Az EMS (electro-mio-stimulation = elektromos izomstimuláció) kezelés alkalmával az izmokat kis erősségű váltóárammal ingereljük, melynek során az izmok összehúzódnak majd ellazulnak. A gép által keltett impulzusokat a stimulálni kívánt izomcsoport fölé helyezett elektródák juttatják a bőrbe. Az impulzusok az izom összerándulását eredményezik, amely nagyon hasonló ahhoz, mint amikor az izom valóban mozog.

Az EMS technológia alkalmazásának területei és előnyei:

 • gyors és komplex alakformálás és izomtónus fokozás,
 • egyenletesen fejlődő izomtatot biztosít,
 • javul a test és a szövetek vérellátása, a vérkeringés fokozódik,
 • a nyirokrendszer működése felgyorsul
 • beindul a fogyás, csökken a zsírszövet, a cellulitos bőrkép javul
 • Hatékony a csontritkulás megelőzésében, hiszen a nagyobb tömegben tapadó izomzat külsőleg támogatja a struktúrát, illetve a súlyt tartó csontokat kompenzálásra kényszerítve közreműködik megerősítésükben.
 • Csökkenti az elesések okozta törések kockázatát idősebb korban.
 • Növeli az erőnlétet és az állóképességet.

Kezelést kizáró okok: szívbetegség, pacemaker esetén, várandóság esetén, menstruáció idején, idegrendszeri rendellenességnél, fém implantátumok esetén, nyirokrendszer bármely rendellenes működése esetén, friss sebek sérülések esetén, gyulladt területeken, daganatos megbetegedések esetén, visszér tágulatoknál, érrendszeri elváltozásoknál, fertőző, lázzal járó betegségek

 

A Cellulit masszázs előtt 30-40 perccel igyon meg legalább fél liter vizet!

Nagyon fontos a napi 1,5-2 l folyadék (víz, tea) fogyasztás. A reggelit soha ne hagyja ki, hiszen ez biztosítja az energiát a délelőtti fizikai és szellemi tevékenységhez. Fogyasszon teljes kiörlésű gabonából készült élelmiszereket, magas rosttartalmú gabonapelyheket, hüvelyeseket, zöldséget, gyümölcsöt. Édességet hetente maximum kétszer fogyasszon étkezések után. Mozogjon legalább heti 3x20 percet és sétáljon amennyit csak lehet, mert ezekkel együtt lesz eredményes és tartós a változás.

Kezelési idő: kb.70-100 perc

A masszázs személyre szabottan és kúraszerűen ajánlott, a bőr rugalmasságának, szerkezetének megfelelően.

Foglaljon időpontot most! http://www.naturalrelax.hu/index.php/idopont