Lelkigondozói konzultáció

"A lelket kell először legfőképpen ápolni, ha azt akarjuk, hogy a fej is, meg az egész test is egészséges legyen." (Platon)

 

A béke és a szabadság állapotát egyedül mi teremthetjük meg magunknak a "belsőnkben", "lelkünkben", az értelmünkkel, a gondolkodásmódunk megváltoztatásával. Mert, ha ugyanúgy gondolkodunk mint régen és ugyanolyan a dolgokhoz és a másokhoz való hozzáállásunk mint régen, akkor nem fog változás bekövetkezni az életünkben. Ez a konzultáció segít, hogy más nézőpontból tekintsen önmagára, kapcsolataira és az egészségére.

Mikor ajánlott?

  • Házasságkötés előtt
  • Párkapcsolati, gyermeknevelési elakadásokban
  • Gyászfolyamatok, veszteségek feldolgozásában
  • Életmódváltásban
  • Betegségek megelőzésében

Időtartama: 1 óra

Személyes, telefonos vagy videós messengeres  konzultációra is van lehetőség.

Keressen bátran! Várom szeretettel!

 

Időpontfoglalás szükséges!

Foglaljon időpontot most! http://www.naturalrelax.hu/index.php/idopont

Telefonon: +36 20 255 40 96

 

Tájékoztatom, hogy az 1997. évi CLIV. törvény (egészségügyi törvény) értelmében Magyarországon pszichiátriai diagnózis felállítására kizárólag pszichiáter szakorvos, pszichoterápia végzésére klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta jogosult. Az általam végzett tevékenység nem minősül ilyen tevékenységnek és nem helyettesíti a pszichiátriai diagnózist, a pszichoterápiát, a pszichológusi tevékenységi kört. Magyarországon a betegségek diagnosztizálása, illetve gyógyítása orvosi kompetencia. Egészségügyi vizsgálat, diagnózis, kezelés tekintetében, amennyiben ez szükséges, javaslom háziorvosa, illetve szakorvos felkeresését!

 

 "Meggondolás őrködik feletted, értelem őriz téged." (Példabeszédek 2,11)