"Ahogy az ember gondolkodik, olyanná válik." (Példabeszédek 23,7)

„Isten adta nekünk az endorfinrendszert, hogy a fizikai és lelki gyógyulásunkat serkentse hit által.” (Dr. Agatha Thrash)

 

LELKIGONDOZÓI KONZULTÁCIÓ

A lelkigondozás az ember testi-lelki egészségét szolgáló holisztikus módszer, az élet "nagy" kérdéseiről folytatott beszélgetés.

 

Lelkigondozás szempontjából egészségről akkor beszélhetünk, ha az ember "háromdimenzós" kapcsolati rendszerében nincs sérülés. Vagyis az Istennel (fölfelé), önmagával (befelé), embertársaival és a természettel (kifelé) folytatott párbeszéde (kapcsolata) békés és rendezett. Bármelyik kapcsolata sérül (pl. munkahelyi, családi, iskolai, életkori váltás, baleset, betegség, gyász stb. miatt) előbb vagy utóbb maga után vonja a másik két kapcsolati szál problémáját is.

Válsághelyzetben lévő ember lelke mélyen megrendül, kérdések fogalmazódnak meg benne, amire nem találja a választ. Feszültség, békétlenség uralkodhat el rajta, ami idővel a kapcsolataiban is megjelenik. Lelkigondozóként nem adok tanácsokat, abban támogatom a hozzám fordulót, hogy felismerje saját belső erőit és minél hamarabb megtalálja életútján a továbbhaladás lehetőségét. Segítem, hogy a hit-, értékrendi- vagy kapcsolati válsághelyzetben az Istennel, önmagával és másokkal való kapcsolata helyreálljon.

A konzultáció mindenki számára ajánlott a vallási hovatartozás tiszteletben tartása mellett.

 

Időtartama: 30 perc

Személyes, telefonos vagy videós messengeres konzultációra is van lehetőség.

Időpontfoglalás minden esetben szükséges!

Foglaljon időpontot most! http://www.naturalrelax.hu/index.php/idopont

Telefonon: +36 20 255 40 96

 

 

Tájékoztatom, hogy az 1997. évi CLIV. törvény (egészségügyi törvény) értelmében Magyarországon pszichiátriai diagnózis felállítására kizárólag pszichiáter szakorvos, pszichoterápia végzésére klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta jogosult. Az általam végzett tevékenység nem minősül ilyen tevékenységnek és nem helyettesíti a pszichiátriai diagnózist, a pszichoterápiát, a pszichológusi tevékenységi kört. Magyarországon a betegségek diagnosztizálása, illetve gyógyítása orvosi kompetencia. Egészségügyi vizsgálat, diagnózis, kezelés tekintetében, amennyiben ez szükséges, javaslom háziorvosa, illetve szakorvos felkeresését!