Önfeltáró konzultáció

A viselkedésünk, az érzéseink, sőt a betegségeink is a gondolatainkból erednek!

 

Ha megismerjük sajátos, egyedi gondolkodási-érzelmi-viselkedési működésünket, az már prevenciós jelleggel bír. Önvizsgálatra késztetve segíti a gyors felismerést, a belátást, ami lehetőséget ad arra, hogy időben változtassunk a gondolkodásmódunkon.  

Kinek ajánlom ezt a konzultációt?

Annak,

  • aki a megelőzés híve és szeretné megtudni a betegségre való hajlamait.
  • aki végleges megoldást keres a problémáira és tenni is hajlandó érte.
  • aki elfogadással és megértéssel szeretne a kapcsolatain javítani.
  • aki tudatosan szeretné működtetni a szeretet (vonzás) törvényét.

 

Mi történik a konzultáción?

Előre elkészített kronobiológiai elemzés írásbeli és szóbeli kiértékelése. Életviteli javaslat a "Hogyan működtessem a szeretet törvényét az életemben?" kérdésre.

A Kronobiológiáról röviden...

A Kronobiológia (időbiológia) az idő periodikusan változó tényezőinek az élőlényekre gyakorolt hatásait vizsgálja.  

Két ága van:

  • a bioritmológia (bioritmus), amely a vizsgált jelenségeket periodikusan ismétlődő folyamatokra vonatkoztatja.
  • a pszichogenetika tudománya, amely a születésnapunkra jellemző, az egész életünkre tartósan kiható  reakcióink öröklött jellegzetességeit kutatja. Az ember idegrendszerének fizikai, érzelmi, és intellektuális jellemvonásaival, kontúrjaival foglalkozik. A típusok meghatározásánál az alapokat Hippokratész görög orvos már felismerte és gyógyításaiban figyelembe vette, hogy az emberek különböző vérmérsékleti csoportba tartoznak és mindenkit ennek megfelelően kell kezelni. A négy alapvető típust ő határozta meg. A kronobiológia megalkotásával és fejlődésével, ez a felosztás 7 fizikai, 6 érzelmi és 8 intellektuális típusra bővült ki, ez összesen 21. 

Megalkotója Prof. Artúr Zsaskov akadémikus. A kutatás célja az emberi viselkedés, a reakciók és érzékelések mélyebb megértése, és ezen keresztül az ember testi-lelki egyensúlyának támogatása. Lehetőséget ad arra, hogy az emberi tulajdonságokat, kapcsolatokat a szokványos módoktól eltérően, egy teljesen más nézőpontból szemléljük.  Tudományos módszerét 1990-ben védte le. A tudományos vizsgálat szerint az újszülött nemcsak szüleitől kapja génjeit, hanem temperamentumának jellemzője lesz a Föld energo-információs mezőinek (EGREGOR) az állapota is a születés pillanatában.  

A biológiai szüleink mellett a harmadik szülőnk nem más, mint a születésünk pillanatában körülöttünk lévő MORFOGENETIKUS MEZŐ, mely energoinformációs tulajdonságaival tárolja az információt. Ennek létezéséhez az a felismerés vezetett, mely szerint egy sejtmagban, kb. 1012-1013 bit információ tárolódhat, de az életfolyamatainkhoz legalább 1022-1025 bit információ szükséges. Ekkor merült fel a kérdés, hogy hol lehet a többi, a kettő különbözete? Így "találtak rá" az úgynevezett morfogenetikus mezőre, mely a hiányzó információt  tárolja. Ennek alapján két ember, aki egy napon született 1/3-ad arányban azonos tulajdonságokkal rendelkezik, mely hasonlóságaik alapja. Ez a mező alapvető tulajdonságokat ad át és jellemzően egész életre tartósan befolyásolják a jellemet. Mivel ezek a jellemzők megismert törvényszerűségeket, ciklikusságokat követnek, az emberre gyakorolt hatásuk figyelemmel kísérhetők az idő folyamatában. Ezeket a hatásokat magyarázza a pszichogenetika a természeti tipológia segítségével. Ezek az energo-információs mezők saját erőszinttel rendelkeznek, életfeladatunk függvényében választunk, hogy melyik mezővel szeretnénk kapcsolódni földi pályafutásunk ideje alatt. Élettapasztalataink is majd erre a mezőre fognak alapozódni, választásunknak megfelelően, ezért van az, hogy sokszor ismétlődnek életünk eseményei.

 

A konzultáció időtartama: 1 óra

Foglaljon időpontot most!  http://www.naturalrelax.hu/index.php/idopont

Bejelentkezés szükséges!

Gidófalviné Rácskai Gyöngyi Mobil: +36 20 255 40 96