Önfeltáró konzultáció

Tudományosan, a kronobiológiai pszichogenetika által bizonyított, hogy a személyiségünk alapját nemcsak a DNS-ünk, szüleinktől öröklött tulajdonságok hanem a Föld energia-információs állapota is meghatározza a születésünk pillanatában. Mindnyájan hozunk magunkkal egy sajátos, "jóra is és rosszra is hajló" egyedi temperamentumot. Erre épülnek a környezetünktől, a szüleinktől tanult minták, emlékek, hitrendszerek, tapasztalatok, szokások. Ez a mi "tudástárunk", ezekből épülnek fel a gondolataink és ezek irányítják a hozzájuk kapcsolódó érzelmi reakcióinkkal együtt az életünket, számunkra észrevétlen módon. Megfigyelhetjük, hogy amikor egy érzelem ránk tör nem tudjuk a testünk belső reakcióit irányítani. Ilyenkor a beszédünk gyakran válik indulatossá, haragossá, gyerekessé, elutasítóvá stb. Ezen az anyagi világhoz kötött "testi/gyermeki" tudatszintű gondolkodásmódon megrekedve nem is csoda, hogy gyakran érezzük magunkat boldogtalannak! 

Ehhez a gondolkodásmódhoz kapcsolódó érzelmi töltetünk képezi annak az alapját is, hogy mi motivál minket, de hatással van kapcsolataink alakulására, szerepet kap negatív szokásaink kialakulásában és az irracionális döntéseink meghozatalában is. Valójában meghatározzák életünk mindennapi minőségét, azt, ahogyan érezzük magunkat a világban. Sőt lassú rezgésük miatt a testünkben összesűrűsödik az energia is, ami csökkenti az életenergiát növelve a fizikai és mentális betegségek kialakulásának esélyét!

A konzultáció során feltárul előtted, hogy milyen alacsony tudatszintű, "testi/gyermeki" gondolatok és érzések irányítják tudattalanul a teremtési folyamataidat, vagyis az életedet. Az új megvilágítás felismeréseket, megértéseket és beismerést hozhat, ami csökkenti a stresszt, javítja a kapcsolatokat. Ez lehet az egyik első lépés, (ha ezt választod!), hogy elindulj tudatosan az emberi bölcsességnél egy magasabb tudatszintű bölcsesség megtapasztalása felé.

 

A konzultáció időtartama: kb. 1-1,5 óra 

A konzultáció tartalmaz egy 3-4 oldalas önvizsgálatra serkentő személyiségelemzést.

Időpont egyeztetés szükséges!

Mobil: 06 20 255 40 96