Tisztelettel üdvözlök minden Kedves Látogatót!

 

A Natural Relax Stúdió Érd újfalusi részén, diszkrét, kellemes, családias környezetben található. Ide várom Önt is, ha a fájdalmasan feszülő, görcsös és letapadt izmainak jól esne egy frissítő-relaxáló masszázs vagy egy köpölyös kezelés, ha a gyógynövények illóolajos aromájával szeretné csökkenteni a testében lévő feszültséget, vagy ha vágyik egy eredményes alakformáló kúrára.

Szeretettel várom akkor is, ha szeretne beszélgetni és a Biblia tanításával gyógyulni vagy az önismeretét és az általános ismereteit bővíteni. Szolgáltatásaim célja minden esetben a prevenció, a testi-lelki harmónia fenntartása és megőrzése természetes, egyszerű módon.

Örülök, hogy itt van! Köszönöm megtisztelő figyelmét és bízom benne, hogy Ön is megtalálja a szolgáltatásaim között a megfelelőt és hamarosan a vendégeim között üdvözölhetem. Várom szeretettel!

 

Gidófalviné Rácskai Gyöngyi biblia-alapú lelkigondozó, bibliaoktató, fülakupunktúrás addiktológus, testkozmetikus, masszőr

 

Bemutatkozás

 

Gyermekkorom óta foglalkoztatnak az élet nagy kérdései és mindig sejtettem, hogy az élet több annál, amit a szemünkkel látunk. Voltak különböző érzékeléseim, intuícióim, de materialista neveltetésem, érzékeny, bizonytalan természetem ezeket mindig felülírta. Amikor eljött az idő, elindultam megkeresni a válaszokat és belevetettem magam a tanulásba. Lelki problémáink megértéséhez és feloldásához kerestem egyszerű, természetes eszközöket.

Először a természetgyógyászaton belül fülakupunktúrás-addiktológiából szakvizsgáztam, de tanultam talpmasszázst, fitoterápiát és elsajátítottam a gyógymasszázs alapfogásait is. Aztán az energiagyógyászat különböző ágaival ismerkedtem meg és reiki tanár lettem. Majd kronobiológiai pszichogenetikát tanultam, ami a pszichológia viszonylag új tudományterületeként meglepően pontosan képes meghatározni az emberi idegrendszer veleszületett jellemzőit. És ezekkel párhuzamosan belső késztetésre, hozzáfogtam a Szentírás tanulmányozásához is, mert éreztem, segítséget nyújthat a mindennapi életünkhöz.

Jézus szellemi-lelki tanítását megismerve megváltozott az önmagamról, másokról, az egészségről és az egész világunkról alkotott életszemléletem. A korábbi megérzéseimet, tapasztalataimat visszaigazolta, fogalmakat tisztázott és új utat nyitott meg a személyes szellemi-lelki fejlődésemhez. 

Tapasztalatból tudom, hogy az előítéletekkel teli "anyagi/testi" gondolkodásmódunk alapindítékaitól, mint pl. a szeretet -, a hatalom -, a birtoklás utáni vágyainktól, az irigységtől, a képmutatástól, a büszkeségtől, a félelmeinktől, a szégyenérzettől, a felelősség áthárítástól, sértődésünktől, önsajnálatunktól stb. egyedül képtelenek vagyunk tartósan önerőnkből megszabadulni. Egyedül hit által, az élő, teremtő Isten segítő karjába kapaszkodva emelkedhetünk egyre magasabb életminőségbe. Akinek a legfőbb vágya, hogy minden ember értelme (gondolkodmódja) a "sötétségből" (önzésből)" a "világosságra" (mások érdekeit is figyelembe vevő) jusson, hogy gondolkodásmódunkban, jellemünkben és szándékainkban eggyé váljunk Vele és örök életünk legyen.

Sok mindent tanulhatunk meg az életben, de hiszem, hogy az egyetlen valóban fontos tudás, ami az értelmünkre, a szívünkre, a lelkünkre, a testünkre és a kapcsolatainkra is gyógyítóan hat, az az önismeretünket segítő Istentudás. Felekezetfüggetlen bibliaoktatóként és biblia-alapú lelkigondozóként az ismereteim és a tapasztaltaim továbbadásával sokaknak szeretnék segítségére lenni abba, hogy erre ráébredjenek. Hitvallásom: "Nemcsak kenyérrel él az ember, hanem minden igével (gondolattal, szóval, szándékkal) is, amely az (élő) Istennek szájából származik." (Jézus Mt4,4)

Munkám célja minden esetben a természetes immunerősítő endorfin hormon tudatos emelése masszázsokkal és általános bibliai ismeretek terjesztésével az egészség hosszú távú megőrzéséhez és fenntartásához.

Tanulmányok, végzettségek

 

 • 2016 - 2018 Sola Scriptura Teológiai Főiskola - Biblikumok szakirány - Emelt szintű bibliaoktató (Oklevél minősítése: kiváló, diplomamunka címe: Az őskeresztény vallás az első században)
 • 2014 - 2015 Evangélikus Hittudományi Egyetem - Teológia MA - Szociáletika szakirány
 • 2013 - 2014 Sola Scriptura Teológiai Főiskola - Biblia-alapú lelkigondozás szakirány - Biblia-alapú lelkigondozó (Oklevél minősítése: kiváló, diplomamunka címe: A lelkigondozói beszélgetés, mint gyógyító eszköz)
 • 2012 - 2013 Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ - Fülakupunktúrás addiktológus-természetgyógyász(Oklevél minősítése: jeles)
 • 2005 - 2008 Eötvös Loránd Tudományegyetem - Művelődésszervező Szak - Művelődésszervező (Oklevél minősítése: jeles, diplomamunka címe: Rippl-Rónai József(1861-1927): egy magyar nabi)
 • 1999 - 2002 Perfekt Rt. - Pénzügyi tanácsadó vállalkozási szakon (Felsőfokú szakképesítés minősítése: közepes)

Egyéb képzések, tanfolyamok

 • 2018. Do-in gyakorlatvezető képzés (Nemzetközi Shiatsu Iskola,Madocsai Eszter)
 • 2018. Stresszkezelés modern és hagyományos módszerekkel (akkreditált természetgyógyász továbbképzés, Dr.Petró A. Mátyás)
 • 2017. OH-kártya instruktor képzés (Németh Loránd,Fodor Józsa)
 • 2016. Spirituális Választerápia 1. (Dr. Czakó Éva)
 • 2016. Krisztusi Fénypontok 1.2. kezelő képzés (Nyírő Viktor)
 • 2016. Kronobiológiai pszichogenetika, kapcsolat analitika, bioritmológia 1.2.3. (Czakó Gabriella)
 • 2015 - 2017 Tradicionális Reiki 1.2.3.mester szint, tanári képzés (Komjáthy János)
 • 2015. Bach-virágterápia tanácsadó képzés (Kőszegi Zsuzsanna)
 • 2015. Access Bars kezelő képzés (Kun Eszter)
 • 2017. Testkozmetikus képzés (Pedi-Suli)
 • 2015. Frissítő-lazító, relaxáló masszázs,wellness-, aromaterápiás masszázs(Esse Oktatóközpont)
 • 2013. Frissítő talpmasszázs (Medicenter, Kostkáné Bédi Mária)
 • 2013. Kéz,lábfej,fül speciális pontjai Park Jae Wou szerint (akkreditált természetgyógyász továbbképzés, Árendás László
 • 2013. Fitoterápia szakképzés (Konnektív Felnőttképző, Sári Róza)
 • 2012. - 2013 Egészségügyi és természetgyógyász alapvizsgák (GYEMSZI- Egészségügyi Továbbképző Intézet)

Egyéb információk

Egyéni vállalkozó, ADÓSZÁM: 67379196-1-33

ÁNTSZ ENG.SZ.: 06772-3/2015.

TEÁOR:  960401 (Frissítő, relaxáló masszázs), 855901 (Mns egyéb oktatás)

A stúdióban kínált holisztikus szolgáltatások nem helyettesítik a szakorvosi kezeléseket és terápiákat, csak  egészségmegőrzésre és megelőzésre ajánlom!