Kedves Érdeklődő!

A Natural Relax Stúdió Érd újfalusi részén, diszkrét, kellemes, családias környezetben található. Ide várom, ha a fájdalmasan feszülő, görcsös és letapadt izmainak jól esne egy svédmasszázs vagy egy köpölyös kezelés, vagy ha a gyógynövények illóolajos aromájával szeretné csökkenteni az enyhe idegrendszeri és pszichés (pl. álmatlanság, depresszió, fejfájás, migrén, stressz) ; a légzőszervi (pl. hörghurut, meghűlés, influenza, torokgyulladás) ; mozgásszervi (pl. izomfájdalmak, ízületi gyulladás, zúzódások) panaszait.

Szeretettel várom akkor is, ha szeretne beszélgetni és lelkileg gyógyulni a Biblia tanításával vagy az önismeretét bővíteni. Programok, tréningek keretében megosztok minden hasznos tudást és tapasztalatot, amely eszközként a kezünkben megkönnyíti a mindennapokat, segít rálátni életünk és létezésünk összefüggéseire, rátalálni a belső békére, a nyugalomra, a körülményeinktől független boldogságra. Szolgáltatásaim célja minden esetben a prevenció, a testi - lelki harmónia fenntartása és megőrzése természetes módon.

Látogasson el hozzám, szeretettel várom!

Üdvözlettel,

G. Rácskai Gyöngyi

 

Bemutatkozom

Felekezetfüggetlen bibliaoktató, lelkigondozó, fülakupunktúrás addiktológus-természetgyógyász, svédmasszőr vagyok. Gyermekkorom óta foglalkoztatnak az élet nagy kérdései: Mi az élet értelme? Honnan jöttünk? Hová tartunk? stb. Tizenhat évesen elképzeltem, hogy hogyan szeretném leélni az életemet és ezt a hosszú távú célt követem kis lépésekben, 36 éve. Életem első felében a gyereknevelés, a harmonikus családi háttér megteremtése volt számomra a legfontosabb, ennek láttam értelmét. Ez jelentette a legnagyobb kihívást, ez adta és adja mai napig is a legtöbb boldogságot. Közben képeztem magam kezdetben azért, hogy legyen mihez "nyúlnom" a "munka világában", majd azért, hogy boldogan, mellékhatások nélkül, a legegyszerűbb eszközökkel segíthessek másoknak a testi-lelki fájdalmaik enyhítésében. Nyolc éve tanulmányozom az emberi test és a lélek bonyolult működését és azt tapasztalom, hogy:

 • mi emberek ezen a síkon egyedül képtelenek vagyunk legyőzni a félelmeinket, az önzéseinket (a hatalom, a birtoklási, az elismerés utáni vágyainkat, szokásainkat), ítélkező, képmutató, irgalmatlan, megbocsátani nem tudó hajlamainkat.  Megrekedve ezen az anyagi világhoz kötött, "testi/gyermeki" alacsony tudatszintű gondolkodásmódon, nem is csoda, hogy gyakran érezzük magunkat boldogtalannak!
 • minden gyógymód csak részleges javulást hozhat, mert a testünk állapota szorosan függ a lelkünk állapotától. Lelkünk állapotát pedig a gondolatainkon keresztül az érzelmeink hatására hozott döntéseink, cselekvéseink határozzák meg. A gondolatainkhoz kapcsolódó érzelmeinken (belső reakcióinkon) pedig nem tudunk uralkodni.  
 • az akaratunkkal a gondolatainkat ellenőrizni és irányítani tudjuk, a gondolkodásmódunkon, a hozzáállásunkon bármikor változtathatunk. Valójában ez az egyetlen szabadságunk ebben az izgatott, igényes, már-már követelőző, ellentmondásos, embertelen földi világban! De nem mindegy, hogy miről és hogyan gondolkodunk, mert ez a kulcs az egészségünk megőrzéséhez is!
 • ha felismerjük és belátjuk gyengeségeinket és az elménket az emberi bölcsességnél tudatosan egy magasabb tudatszintű (isteni) bölcsességgel tápláljuk, akkor a döntéseink és a cselekedeteink is magasabb szinten fognak megnyilvánulni, boldogabb, örömtelibb életet élhetünk, ami hatással lesz a környezetünkre is!

Tudom, hogy a boldogságunkat gondolkodásunk érettségében, értékrendünkben és önismeretünkben találhatjuk meg. Én abban tudok segítséget nyújtani, hogy mutatok hozzá egy utat. 

Hitvallásom:"Nemcsak kenyérrel él az ember, hanem minden igével (tanítással) is, amely az (élő) Istennek szájából származik." (Mt 4,4) "Csak annak van hatalma felettünk, ami az elménkben van!" (David R. Hawkins)

Végzettségeim

 • 2016 - 2018 Emelt szintű bibliaoktató - Sola Scriptura Teológiai Főiskola - Biblikumok szakirány (Oklevél minősítése: kiváló, diplomamunka címe: Az őskeresztény vallás az első században)
 • 2013 - 2014 Biblia-alapú lelkigondozó - Sola Scriptura Teológiai Főiskola - Biblia-alapú lelkigondozás szakirány (Oklevél minősítése: kiváló, diplomamunka címe: A lelkigondozói beszélgetés, mint gyógyító eszköz)
 • 2013 - 2017 Svédmasszőr, Frissítő masszőr, Testkozmetikus (Esse Oktatóközpont; Pedi Suli)
 • 2012 - 2013 Fülakupunktúrás addiktológus-természetgyógyász - Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ(Oklevél minősítése: jeles)
 • 2005 - 2008 Művelődésszervező - Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar (Oklevél minősítése: jeles, diplomamunka címe: Rippl-Rónai József(1861-1927): egy magyar nabi)
 • 1999 - 2002 Pénzügyi tanácsadó vállalkozási szakon - Perfekt Rt.(Felsőfokú szakképesítés minősítése: közepes)

Egyéb tanulmányok, képzések

 • 2018 Stresszkezelés modern és hagyományos módszerekkel (akkreditált természetgyógyász továbbképzés, Dr.Petró A. Mátyás)
 • 2018 Do-in gyakorlatvezető képzés (Nemzetközi Shiatsu Iskola,Madocsai Eszter)
 • 2017 OH-kártya instruktor képzés (Németh Loránd, )
 • 2016 Spirituális Választerápia 1. (Dr. Czakó Éva)
 • 2016 Fénypontok 1.2. kezelő képzés (Nyírő Viktor)
 • 2016 Kronobiológiai pszichogenetika, kapcsolat analitika, bioritmológia 1.2.3. (Czakó Gabriella)
 • 2015 - 2017 Tradicionális Reiki mester-tanár képzés (Komjáthy János)
 • 2015 Bach-virágterápia tanácsadó képzés (Kőszegi Zsuzsanna)
 • 2015 Access Bars kezelő képzés (Kun Eszter)
 • 2015 Nyomásterápia és EMS haladó alkalmazása; Kavitációs ultrahang, Rádiófrekvencia alkalmazása (Salontech Oktatóközpont)
 • 2015 Wellnessmasszázs (Só-, Kleopátra-, Csokoládés-, Mézes-, Cellulit-, Aromaterápiás- és Relaxáló) - (Esse Oktatóközpont)
 • 2014 Köpöly, moxa, fül- és testgyertya alkalmazása (Komjáthy János)
 • 2014 - 2015 Teológia MA - Szociáletika szakirány (1 félév)(Evangélikus Hittudományi Egyetem)
 • 2013 Kéz,lábfej,fül speciális pontjai Park Jae Wou szerint (akkreditált természetgyógyász továbbképzés, Árendás László)
 • 2013 Talpmasszázs (Medicenter, Kostkáné Bédi Mária)
 • 2013 Fitoterápia szakképzés (Konnektív Felnőttképző, Sári Róza)
 • 2012 - 2013 Egészségügyi és természetgyógyász alapvizsgák (GYEMSZI- Egészségügyi Továbbképző Intézet)

Egyéb információk

Egyéni vállalkozó, ADÓSZÁM: 67379196-1-33

Egészségügyi nyilvántartási szám: 219402

ÁNTSZ ENG.SZ.: 06772-3/2015.

Kamarai tagság: Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

TEÁOR:  960401 (Frissítő, relaxáló masszázs), 855901 (Mns egyéb oktatás)

 

A stúdióban kínált holisztikus konzultációk, kezelések, nem helyettesítik a szakorvosi terápiás eljárásokat, kizárólag egészségmegőrző céllal ajánlom! Pszichiátriai kezelés alatt álló vagy skizofrén vagy epilepsziás vagy bármely más, rohamokkal járó, esetleg ezekre a tünetekre hajlamos betegeket semmilyen formában nem tudok vállalni!